Iqoxe inicia una investigació interna sobre les causes de l'explosió

Actualitzat 15/1/2020 11:48:50 CET
BOMBERS

TARRAGONA, 15 gen. (EUROPA PRESS) -

L'empresa Iqoxe ha engegat aquest dimecres una investigació interna per detectar les causes que van originar dimarts l'explosió a les seves instal·lacions del complex petroquímic de la Canonja (Tarragona), així com també les seves conseqüències.

En un comunicat, la companyia ha destacat la seva "màxima col·laboració" amb els Bombers de la Generalitat i Protecció Civil en les tasques i els ha agraït la dedicació.

Iqoxe ha indicat que l'explosió es va produir a les 18.41 hores de dimarts en una de les quatre plantes de productes derivats, concretament a la planta que va entrar en funcionament al juny del 2017 i que havia estat funcionant amb "total normalitat".

Ha lamentat que, a conseqüència d'aquest accident, s'hagin vist afectats nou treballadors de la plantilla: "Lamentem profundament la pèrdua d'un dels nostres companys i el patiment dels companys ferits".

"En aquests moments de gran dolor per a totes les persones que formem Iqoxe, la nostra prioritat és donar suport i acompanyar totes les persones afectades i les seves famílies", ha afegit la companyia, que ha garantit el futur de l'empresa i el manteniment de tots els llocs de treball després del succés.

El conseller delegat d'Iqoxe, José Luis Morlanes, en donarà més detalls cap a les 12.00 hores, quan hi ha prevista una atenció als mitjans de comunicació.

Contador