Publicat 22/2/2019 15:11:10 +01:00CET

La internacionalització acadèmica protagonitzarà el XVI saló de màsters Futura

Saló, ensenyament, educació, fira barcelona
EUROPA PRESS - Archivo

BARCELONA, 22 febr. (EUROPA PRESS) -

La internacionalització acadmica protagonitzar el XVI saló de msters i postgraus Futura, que se celebrar el 22 i 23 de mar al recinte de Montjuc de Fira de Barcelona.

Comptar amb més de 70 expositors entre universitats públiques i privades, escoles de negocis i centres de formació, un 20% més que l'any passat, que presentaran la seva oferta de msters i cursos de postgrau per a l'any vinent, ha informat l'organització aquest divendres en un comunicat.

Com a novetat, l'Icex tindr un estand per donar a conixer el seu programa de Beques d'Internacionalització i aconseguir augmentar el nombre de candidats procedents de Catalunya.

La fira comptar per primera vegada amb la participació de 17 universitats procedents de la Xina sota el paraigua del Centre de Servei Xins per a l'Intercanvi Acadmic, que ofereix serveis professionals per a intercanvis acadmics.

Entre aquests centres destaca la Universitat de Pequín, una de les més importants del país, amb més de 120 anys d'histria, i la Universitat de Tsinghua, capdavantera a nivell mundial en temes relacionats amb l'enginyeria.