InnoCells inverteix en l''start-up' mexicana de pagaments digitals UnDosTres

Actualitzat 5/12/2018 11:35:45 CET
InnoCells (Banc Sabadell)
TWITTER / @INNOCELLS

BARCELONA, 5 des. (EUROPA PRESS) -

InnoCells, el 'hub' de negocis digitals i vehicle de 'corporate venture' del Banc Sabadell, ha participat en una ronda d'inversió de 121 milions de pesos mexicans (prop de 5,7 milions d'euros) en la 'start-up' mexicana UnDosTres, coliderada per Ignia i Dalus Capital, ha informat aquest dimecres en un comunicat.

La plataforma digital UnDosTres permet fer pagaments en línia de manera fàcil, instantània i segura i ofereix operacions com recàrregues de mòbil, pagament de rebuts, peatges i entrades de cinema.

El capital aixecat li possibilitarà desenvolupar funcionalitats que li permetin convertir-se en el 'wallet' digital de referència a Mèxic.

El Banc Sabadell ha destacat que amb aquesta inversió reafirma l'aposta pel mercat mexicà, en el qual està present des del 1991 i cobreix tant el segment d'empreses com el de particulars.

El confundador d'UnDosTres, Arpit Gupta, ha explicat que la plataforma està construint un ecosistema al voltant dels mitjans de pagament que estimularà el consum i la inclusió financera.

El director executiu d'InnoCells, Julio Martínez, ha subratllat que "la inversió en UnDosTres reforça l'aposta del Banc Sabadell per satisfer i anticipar-se a les necessitats dels clients en un mercat amb gran potencial de creixement i transformació com el mexicà".