Publicat 5/11/2019 21:53:25 +01:00CET

Inés Arrimadas (Cs) critica uns llaços grocs a TV3 i Álvarez de Toledo (PP) els arrenca

Foto de Twitter de Cayetana Álvarez de Toledo (PP) després de tirar a les escombraries llaços penjats en Tv3 a Sant Joan Despí (Barcelona) abans del debat de candidats per Barcelona a la campanya de les eleccions generals del 10 de novembre de 2019
@CAYETANAAT

SANT JOAN DESPÍ (BARCELONA), 5 nov. (EUROPA PRESS) -

La candidata de Cs per Barcelona, Inés Arrimadas, ha criticat que hi hagi llaços grocs en les baranes d'unes escales de l'interior de TV3 que els candidats han utilitzat per arribar al plató on aquest dimarts té lloc el debat electoral de candidats catalans, i la candidata del PP, Cayetana Álvarez de Toledo, els ha arrencat en passar-hi.

Les dues han publicat vídeos a Twitter --recollits per Europa Press-- i Arrimadas ha lamentat: "La Direcció de Tv3 és tan sectària que ni el dia del debat pot evitar tenir-ho tot ple de propaganda separatista".

La candidata del PP ha pujat un vídeo en què els arrenca, amb el missatge: "He arribat a TV3 per al debat. He vist els llaços grocs a l'escala. I he fet això", i després ha publicat una foto amb els llaços a les escombraries, dient textualment que així els deixa en el seu lloc.