Publicat 1/11/2019 0:36:22 +01:00CET

Inés Arrimadas assegura que només Cs pot derrotar l'independentisme i fer fora el PSOE

 Inés Arrimadas obre la seva campanya com a candidata de Cs al Congrés per Barcelona en les eleccions generals del 10 de novembre de 2019
EUROPA PRESS

Roldán: "Ens estem jugant viure en pau i llibertat o seguir sent ostatges del separatisme"

BARCELONA, 1 nov. (EUROPA PRESS) -

La cap de llista de Cs per Barcelona en les eleccions generals, Inés Arrimadas, ha erigit la seva formació, la mitjanit d'aquest divendres, com l'única capaç de derrotar l'independentisme i fer fora el PSOE del Govern espanyol: "El vot al PSOE i al PP sempre ha anat a la guardiola del nacionalisme".

Davant unes 60 persones congregades en una sala de l'Hotel Catalonia Ramblas de Barcelona, ha demanat força per acabar amb l'independentisme a Catalunya: "Sé que n'esteu farts però, sabeu qui no s'afarta? Els nacionalistes, d'adoctrinar els vostres fills, d'insultar-nos a TV3 i d'obrir ambaixades al món i que paguem tots".

La també portaveu de Cs al Congrés ha defensat que els catalans no mereixen ni tenir por a Catalunya ni tenir Quim Torra com a president de la Generalitat --al qui ha acusat de cridar a boicotejar l'aeroport i anar a tallar carreteres-- ni al PSOE al Govern central: "No ens mereixem un govern que no ens defensa i posa en el mateix sac Cs i CDR".

La líder de Cs a Catalunya, Lorena Roldán, ha criticat que Catalunya està vivint una situació de caos per culpa de radicals violents i ha demanat votar la seva formació per acabar amb la impunitat de l'independentisme, ha dit: "A Catalunya ens estem jugant viure en pau i llibertat o seguir sent ostatges del separatisme radical".

BAIXAR EL VOLUM

A més, en una atenció als mitjans, Arrimadas ha criticat la repetició electoral però ha sostingut que és una oportunitat per fer fora el PSOE de la Moncloa, frenar el nacionalisme totalitari" de Catalunya i reformar tota Espanya.

També ha defensat que calen acords entre constitucionalistes per baixar el volum a l'independentisme i donar-l'ho a altres col·lectius: "Hem de treure el protagonisme a Torra i a Puigdemont i donar-lo a les famílies, als treballadors, als autònoms i als pensionistes".