Publicat 26/12/2019 16:32:41 +01:00CET

Igea (Cs) lamenta que un PSOE "irresponsable" posi la governabilitat d'Espanya en "mans d'uns delinqüents"

El vicepresident de la Junta, Francisco Igea, en la roda de premsa posterior al Consell de Govern.
JCYL

VALLADOLID, 26 des. (EUROPA PRESS) -

El vicepresident i portaveu de la Junta de Castella i Lleó, Francisco Igea, ha lamentat que un PSOE "irresponsable" amb un candidat "irresponsable" --amb referència a Pedro Sánchez-- posi la governabilitat d'Espanya en "mans d'uns delinqüents", sobre les seves negociacions amb ERC.

En la roda de premsa posterior al Consell de Govern, Igea ha qualificat de "tremenda" la situació per la qual travessa actualment el país en el qual "el futur govern depèn de les indicacions d'uns senyors que són a la presó".

"No crec que hi hagi ningú a Castella i Lleó que pensi que d'un govern en aquestes condicions en sortirà alguna cosa bona per a la nació, d'un govern que depèn d'uns delinqüents que són a la presó per saltar-se la legalitat constitucional", ha asseverat.

Davant d'aquesta situació, ha demanat al PSOE que reflexioni sobre la via que ha proposat la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, amb la suma dels diputats del PP, el PSOE i Ciutadans, amb què s'inclouria el "70 per cent de la població".

"Aquesta és la via que esperen la majoria dels espanyols, és molt trist que el govern depengui del fet que es compleixin o no les exigències i el xantatge d'un partit que ha mostrat la seva voluntat de posar fi al model constitucional", ha conclòs.