Publicat 16/3/2019 16:59:37 +01:00CET

Iceta (PSC) diu que Colau ha fracassat per "inexperiència i sectarisme"

Acte de tancament de la convenció del PSC de Barcelona
David Zorrakino - Europa Press

BARCELONA, 16 mar� (EUROPA PRESS) -

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha assegurat que l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha fracassat per "inexperincia i sectarisme" i ha assegurat que el seu govern també ha susps en seguretat i en habitatge, que, segons ell, era el seu, en referncia al fet que en el passat Colau va ser activista de la PAH abans de ser alcaldessa.

En la clausura de la convenció del PSC en el Recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona, Iceta ha criticat també que Colau se supedités als interessos de l'independentisme: "Ada ens va deixar a l'estacada", i ha afegit que l'ordre no és de dretes, i que el turisme i el comer són bons si es condueixen bé.

Iceta ha ressaltat que Barcelona "ha progressat sempre que ha tingut un alcalde socialista" i ha demanat que torni a ser una ciutat d'xit, de justícia social, que atregui a empreses i talent i que es recuperi la confiana en les inversions, i que es millori el benestar i la qualitat de vida dels barcelonins.

Iceta ha sostingut que no hi ha un bon Govern, ni una bona alcaldessa i ha demanat que el seu candidat a l'Alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, sigui el millor alcalde de la ciutat, i que si Colau ha fracassat "no tindria sentit que renovés", així com no tindria sentit que governessin els qui en la seva opinió han fracassat a Catalunya i a Frana, en referncia als independentistes i al també alcaldable i ex-primer ministre francs, Manuel Valls.

També ha explicat que la gent li diu: "Convindria que guanyéssiu", al que ha respost que aix no és una tómbola i ha demanat que la gent voti el PSC amb illusió, ja que ha augurat que ser el primer partit a Barcelona i a Catalunya, i que el PSOE ho ser a Espanya.

Ha criticat que la dreta "s'hagi deixat engalipar per l'extrema dreta", ha qualificat d'aberració absoluta la proposta sobre l'adopció dels fills de les dones immigrants del PP.

I ha carregat contra l'independentisme, que segons ell "diu que va al Congrés a bloquejar", després del qual ha demanat que els socialistes tinguin una majoria mplia i sense hipoteques per governar.

"Com més PSC, més dileg, més convivncia, més progrés i més solucions. I aix ho volem aplicar a tota Espanya", ha destacat el líder socialista, que ha afirmat que estan fent una campanya contra la resignació i no contra la por.