Publicat 16/1/2020 15:42:18 +01:00CET

Iceta demana deixar en mans dels tècnics el creixement de Barcelona-el Prat per tenir "més aeroport"

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, durant una entrevista d'Europa Press, Barcelona, 9 de gener del 2020.
David Zorrakino - Europa Press

BARCELONA, 16 gen. (EUROPA PRESS) -

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha apostat aquest dijous per deixar en mans dels tècnics un eventual creixement de Barcelona-el Prat perquè Barcelona tingui "més aeroport".

En una entrevista d''Espejo Público' que ha recollit Europa Press, Iceta ha fet referència a la proposta de l'alcaldessa de Barcelona Ada Colau sobre suprimir els vols del pont aeri per reduir les emissions i potenciar el servei ferroviari.

"Jo vinc molt sovint amb AVE, però jo crec que Barcelona necessita més vols i més aeroport, no en tinc cap dubte", ha defensat el líder dels socialistes catalans.

Quan li han preguntat per si voldria que s'ampliés la tercera pista de l'Aeroport de Barcelona-el Prat ha contestat: "Bé, Aena està plantejant aquesta possibilitat. Ja fa temps que se'n va plantejar una altra que era precisament utilitzar l'Aeroport de Girona com un espai de complement".

"Jo per suposat vull el creixement econòmic de Barcelona. Crec que això passa entre d'altres coses per un aeroport cada vegada més ben dotat i, per tant, la solució que els tècnics ens proposin per tenir més aeroport tindrà el meu suport", ha conclòs.