Publicat 29/4/2019 17:01:25 +02:00CET

Huawei oferir esport en directe a través de DAZN en els seus dispositius mbils

Varios.- Huawei ofrecerá deporte en directo a través de DAZN en sus dispositivos móviles
HUAWEI

MADRID, 29 abr. (EUROPA PRESS) -

La companyia tecnolgica Huawei oferir esport en directe a través de la plataforma de streaming DAZN, que té, entre d'altres, els drets del Campionat del Món de motociclisme de MotoGP, la Premier League de futbol i l'Eurolliga de bsquet a partir del 2019-20, en els seus dispositius de telefonia mbil, informa en un comunicat.

L'aplicació de DAZN s'inclour en la galeria d'aplicacions d'Huawei, on els usuaris poden trobar centenars d''apps' per a dispositius Huawei i Honor. Aquesta aplicació ser accessible des dels diferents serveis d'Huawei per apropar l'esport als afeccionats i facilitar la subscripció al servei, en integrar-se dins de la UX del dispositiu.

L'associació estratgica entre Huawei i DAZN inclou la creació de temes i fons de pantalla amb imatges de MotoGP, que permetran als usuaris personalitzar completament el seu 'smartphone' amb l'estil i aparena DAZN-MotoGP.

S'inclouen també continguts extra de vídeo en Huawei Video, així com alguns episodis dels millors continguts de DAZN. El preu de la subscripció a DAZN ser de 4,99 euros el mes, amb un mes gratis de prova i sense contracte de permanncia.

L'oferta de continguts esportius de DAZN inclou, entre d'altres, els drets d'emissió en exclusiva per a Espanya de totes les competicions de MotoGP, Moto2, Moto3 i MotoE, des de les sessions d'entrenaments fins a les carreres, durant els propers tres anys.

La actualidad más visitada en EuropaPress logo: La actualidad más vista