Publicat 31/7/2019 12:57:41 +02:00CET

Housfy inicia operacions a Portugal, el seu tercer país després d'Espanya i Itàlia

[Grupoeconomiacat] Fwd: [Grupoeconomia] Ndp: Housfy Es Concentrarà En Una Nova
EUROPA PRESS - Archivo

BARCELONA, 31 jul. (EUROPA PRESS) -

La plataforma de compravenda d'immobles Housfy ha iniciat aquesta setmana operacions a Portugal, centrant-se en les àrees metropolitanes de Lisboa i Porto, i es converteix així en el tercer país en el qual actua després d'Espanya i Itàlia, segons un comunicat de l'empresa.

L'entrada a Portugal s'ha produït després de tancar una ronda de finançament per valor de sis milions d'euros --coliderada per DN Capital, Torch Capital, Seaya Ventures i Cathay Capital-- i que té l'objectiu de reforçar l'expansió internacional de la companyia.

El CEO i fundador de Housfy, Albert Bosch, ha remarcat la il·lusió per l'entrada en el mercat portuguès i ha assegurat que esperen que la recepció del seu model de negoci sigui "igual o fins i tot millor que a Espanya".

Bosch ha afirmat també que, a Lisboa i Porto, el propietari s'estalviarà fins a 20.000 euros en comissions en utilitzar la plataforma, una quantitat "molt semblant" a l'estalvi que genera a Espanya.

El nom de la marca que utilitzarà l'empresa a Portugal variarà lleugerament i es coneixerà com 'Housefy' per raons publicitàries.