BARCELONA 22 des. (EUROPA PRESS) -
El saló Hostelco reunirà xefs de primer nivell a l'àrea 'Live Gastronomy', entre els quals destaca Nando Jubany (restaurant Ca Jubany), Andoni Luis Aduriz i Guillermo Cruz (Mugaritz d'Errenteria) i Mario Sandoval (Coque de Madrid).
Segons ha informat Fira de Barcelona aquest divendres en un comunicat, també participaran Fina Puigdevall i Rafael Aranda, del restaurant Els Cols d'Olot, i Toni Massanés (Fundació Alicia), i hi haurà demostracions i ponències centrades en la restauració social.
'Live Gastronomy' és un espai patrocinat per les empreses Repagas, Welbilt, Pujadas y Sefric, que també tindrà la fleca, la pastisseria i la pizzeria com a sectors destacats, amb ponències i demostracions del mestre forner Pere Fabregà, el xef pastisser Olivier Fernández i el mestre xocolater David Pallàs.
Organitzat per Fira de Barcelona i la Federació Espanyola d'Associacions de Fabricants de Maquinària per a Hostaleria, Col·lectivitats i Indústries Afins (Felac), Hostelco celebrarà la seva propera edició del 16 al 19 d'abril de 2018 al recinte de Gran Via, coincidint per primera vegada amb Alimentària.
Les sinergies generades per aquesta nova aliança es faran patents també als espais que cadascun dels salons dedica a les demostracions gastronòmiques i en els quals els visitants de tots dos esdeveniments podran participar.
Així, The Hostelco Experience i The Alimentària Experience reuniran 35 dels xefs més premiats del panorama gastronòmic actual que suma més de 40 estrelles Michelin i duran a terme sessions de 'showcooking' així com tallers magistrals per als assistents.
Els principals líders del mercat espanyol ja han confirmat la seva participació a Hostelco que, a quatre mesos de la seva celebració, ja està complet en alguns dels sectors de la seva oferta.
Pel que fa a l'edició de 2016, s'està registrant un molt bon ritme en la contractació de la superfície expositiva, i es preveu que ocupi 21.000 metres quadrats, xifra superior a les previsions i que suposa un 20% més que en 2016.