Publicat 13/11/2023 13:07

Hostelco i Restaurama estrenaran una àrea amb les "millors" solucions per al sector

El cuiner Pepe Rodríguez en una edició anterior
FIRA DE BARCELONA

S'organitzaran més de 150 activitats com conferncies, tallers i 'showcookings'

BARCELONA, 13 nov. (EUROPA PRESS) -

Les fires Hostelco i Restaurama, que se celebraran del 18 al 21 de mar del 2024 al recinte Gran Via de Fira de Barcelona, estrenaran The Horeca Hub, una nova rea amb les "millors" solucions per al sector Horeca.

L'espai mostrar les últimes innovacions i abordar qüestions clau per al sector com la sostenibilitat, la digitalització, l'atracció del talent i la internacionalització, informa aquest dilluns Fira de Barcelona en un comunicat.

En aquest sentit, s'organitzaran més de 150 activitats adreades a professionals vinculats a aquest sector com conferncies, tallers, demostracions i 'showcookings'.

La directora d'Hostelco, Mar Santarrufina, ha afirmat que "es tracta d'un mbit complex d'una enorme rellevncia per a l'economia espanyola, que s'est transformant no només a través de la tecnologia sinó de l'evolució dels hbits de consum".

Aquesta rea també ser l'escenari de l'edició 2024 dels concursos 'Cuiner de l'Any' i 'Cambrer de l'Any', i se celebraran activitats enfocades en l'atracció i retenció de talent.

COFFE, BAKERY & PASTRY

Una altra novetat ser l'espai Coffe, Bakery & Pastry, que reunir l'oferta "més extensa" del sector, tant en productes alimentaris com en equipament, maquinria, accessoris i tecnologia.

Hi haur activitats com degustacions, demostracions, tastos i 'cuppings', conferncies i diversos esdeveniments com la final espanyola del Campionat Mundial de Pizza Napolitana, que tindr lloc el 20 de mar en collaboració amb l'Associazione Verace Pizza Napoletana.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés