Publicat 15/4/2019 17:12:57 +02:00CET

Hostelco 2020 crear sis noves rees expositives per fomentar el negoci

Fira.- Hostelco 2020 crear sis noves rees expositives per fomentar el negoci
FIRA DE BARCELONA

BARCELONA, 15 abr. (EUROPA PRESS) -

El Saló Internacional de l'Equipament, Maquinria i Serveis per a la Restauració, Hostaleria i Collectivitats, Hostelco, ampliar la seva oferta i crear noves rees per potenciar els negocis, segons ha informat Fira de Barcelona en un comunicat aquest dilluns.

Hostelco se celebrar del 20 al 23 d'abril del 2020 al recinte de Gran Via de manera conjunta amb el saló Alimentria, per la qual cosa es dissenyar una distribució de l'espai expositiu per fomentar així les sinergies entre tots dos salons.

Així, el saló crear sis noves rees amb l'objectiu de guiar millor el visitant professional, un d'ells ser 'Atmosphere' dedicat a la creació d'ambients i al disseny d'interiors d'hotels, restaurants i cafeteries.

A més, el saló organitzar l'entrega dels 'Hostelco Awards', uns premis que reconeixen els millors equipaments i projectes d'hotels i restaurants en deu categories.

La fira est organitzada per Fira de Barcelona i la Federació Espanyola d'Associacions de Fabricants de Maquinria per a Hostaleria, Collectivitats i Indústries Afins (Felac).