Publicat 26/11/2019 18:30:47 +01:00CET

El Homrani reclama canvis urgents en la llei d'estrangeria per protegir menors

El conseller C. El Homrani amb la secretària d'Estat d'Economia, Treball i Habitatge de Baden-Württemberg, K. Schütz, G. Oliva i O. Amorós.
GENERALITAT

BARCELONA, 26 nov. (EUROPA PRESS) -

El conseller de Treball, Assumptes Socials i Famílies de la Generalitat, Chakir el Homrani, ha reclamat canvis urgents en la llei d'estrangeria per garantir l'interès superior del menor, perquè actualment no es concedeix permís de treball a joves migrants, "amb la desprotecció i vulnerabilitat que això comporta, especialment quan arriben a la majoria d'edat".

El conseller ha criticat aquesta normativa en una reunió aquest dimarts amb la secretària d'Estat d'Economia, Treball i Habitatge de Baden-Württemberg, Katrin Schütz, a Stuttgart (Alemanya), ha explicat en un comunicat el departament.

El Homrani ha criticat el marc normatiu espanyol i el seu impacte negatiu en l'acolliment i integració d'aquests menors i joves, alhora que ha compartit amb la secretària d'estat l'estratègia de la Generalitat per acollir joves, juntament amb professionals de l'àmbit social, entitats, ajuntaments i consells comarcals i sindicats.

el més llegit

 1. 1

  Mor un conductor en xocar amb un camió a l'autovia A-2 a Lleida

 2. 2

  Tallada la línia R3 entre Torelló (Barcelona) i Ripoll (Girona) per un atropellament

 3. 3

  Dimiteix el Govern del Líban després de les explosions al port de Beirut

 4. 4

  Unes 50 persones es concentren a Salou (Tarragona) per recordar la mort d'un manter el 2015

 5. 5

  Confisquen 390.000 euros en roba i complements falsificats a La Jonquera (Girona)