Holaluz debuta en el Mercat Alternatiu Borsari valorada en 160 milions

Actualitzat 29/11/2019 10:22:34 CET
Holaluz
EUROPA PRESS - Archivo

MADRID, 29 nov. (EUROPA PRESS) -

Holaluz començarà aquest divendres a cotitzar al Mercat Alternatiu Borsari (MAB) amb una capitalització de 160,1 milions d'euros, segons ha informat la plataforma de Borses i Mercats Espanyols (BME).

El consell d'administració del MAB ha donat llum verda a la incorporació de la comercializadora elèctrica després d'analitzar la informació que va presentar la companyia i un cop emès l'informe d'avaluació favorable del Comitè de Coordinació i Incorporacions.

En concret, la companyia ha fixat un valor de referència per a cadascuna de les seves accions de 7,78 euros, amb el qual debutarà en aquest mercat i que suposa un valor total per al grup de 160,1 milions d'euros.

Holaluz serà la vint-i-unena empresa que s'incorpora a aquest mercat de BME el 2019 i 'HLZ' serà el seu codi de negociació. Impulsa Capital ha estat l'assessor registrat en l'operació i GVC Gaesco Valors actuarà com a proveïdor de liquiditat.

L'empresa té un 'free float' del 25,25% del capital i ha tancat una ampliació de capital de 30 milions d'euros entre inversors institucionals, espanyols i internacionals, i individuals, combinada amb una oferta de venda d'accions de 10,4 milions d'euros dels socis fundadors i Axon Capital Partners.

Aquesta ampliació de capital de 30 milions d'euros se suma a la del juliol passat d'un import de 10 milions d'euros, subscrita íntegrament per Geroa EPSV.

Després d'aquesta operació, els socis fundadors de l'empresa mantenen el 48,750%, Axon Capital Partners es queda amb un 17,88% i Geroa passa a tenir el 8,125%.

el més llegit

 1. 1

  Es desborda el riu Ter al seu pas per Bescanó (Girona)

 2. 2

  PortAventura World arrencarà la temporada del seu 25è aniversari el 27 de març

 3. 3

  Mor el treballador municipal que estava ferit crític després de ser apunyalat a Barcelona

 4. 4

  Mor el treballador municipal que estava ferit d'una punyalada a Barcelona

 5. 5

  Trapero revela que el van temptejar per entrar en política

La actualidad más visitada en EuropaPress logo: La actualidad más vista