HMD Global, fabricador dels mòbils Nokia, cancel·la la seva participació en el Mobile World Congress

Publicat 12/2/2020 13:50:02CET
Presentació de Nokia 9 PureView a l'MWC 2019
NOKIA - Archivo

MADRID, 12 febr. (EUROPA PRESS) -

HMD Global s'ha incorporat a la llista d'empreses que han decidit cancel·lar la seva participació en el Mobile World Congress (MWC), que està previst que se celebri del 24 al 27 de febrer als recintes Montjuïc i Gran Via de Fira de Barcelona, amb motiu del brot de coronavirus.

La companyia, que fabrica els mòbils de la marca Nokia, assegura en un comunicat que han "seguit el desenvolupament sobre la contínua extensió del coronavirus". Després de "molta deliberació", i seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, han decidit no assistir a l'MWC, en què havien de tenir un estand.

L'MWC de Barcelona "sempre ha estat un esdeveniment clau en el nostre calendari anual, i estàvem molt emocionats de mostrar els nous productes", asseguren en el comunicat. La companyia assenyala que "encara" té planejat mostrar les novetats que havia de portar a l'MWC, i que aviat en compartirà més detalls.

Aquest mateix dimecres també han confirmat que no assistiran a l'MWC Nokia i Deutsche Telekom, que se sumen a les cancel·lacions de dimarts d'Intel i Cisco, Vivo, McAfee, Sprint i Facebook, que van confirmar que no participaran en el congrés mundial de mòbils.

Aquestes empreses se sumen a altres companyies com Ericsson, Amazon, Sony, LG, Umidigi, Nvidia, NTT Docomo i Gigaset, mentre que els fabricants tecnològics xinesos Huawei i Xiaomi han confirmat que hi assistiran.

Contador