Publicat 22/2/2019 15:59:36CET

Hispack i IQS Executive Education reprenen el cicle 'Diàlegs de Packaging'

Hispack i IQS Executive Education reprenen el cicle 'Dilegs de Packaging'
EUROPA PRESS

BARCELONA, 22 febr. (EUROPA PRESS) -

El saló Hispack de Fira de Barcelona i IQS Executive Education reprenen el cicle de conferncies 'Dilegs de Packaging', que va comenar l'any passat, amb la collaboració de la Plataforma Tecnolgica Food for Life-Spain, liderada per la Federació Espanyola d'Indústries d'Alimentació i Begudes (Fiab).

La primera jornada, que tindr lloc el 19 de mar a Madrid, se centrar en el repte de la sostenibilitat del 'packaging' per l'e-commerce des del punt de vista de l'economia circular, ha informat la institució firal aquest divendres en un comunicat.

L'esdeveniment se celebrar a la seu de la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials (Ceoe) i comptar amb la participació de diversos directius del sector.

En aquesta nova jornada s'abordaran els reptes del 'packaging' i el desafiament de la sostenibilitat assumit per la indústria de l'envs i embalatge, entre d'altres qüestions.

El programa de 'Dilegs de Packaging' preveu fer al llarg dels propers mesos diverses jornades a Madrid, Barcelona, Sevilla, Crdova i Valncia amb la collaboració de centres tecnolgics i d'entitats educatives i empresarials d'aquestes localitats.

Hispack, de periodicitat trienal, tindr la seva propera edició del 20 al 23 d'abril del 2021 al recinte Gran Via de Fira de Barcelona.