BARCELONA 11 maig (EUROPA PRESS) -
Les fires Hispack i FoodTech Barcelona 2018 han rebut prop de 40.000 visitants, un 5% més que en l'última edició, amb la participació d'un total de 1.100 expositors directes provinents de 30 països diferents.
En un comunicat aquest divendres, Fira de Barcelona, que ha acollit les dues fires al recinte Gran Via des de dimarts fins a aquest divendres, ha indicat que la digitalització de la indústria i la sostenibilitat han estat "els granis eixos" d'aquesta edició.
"Hispack i FoodTech Barcelona 2018 han ofert una visió completa del cicle de vida del producte alimentari, des de l'ingredient fins als equips i tecnologies per a totes les fases del procés de fabricació, passant per l'envàs i embalatge, la logística o la seva arribada al punt de venda", ha ressaltat la institució firal.
El director d'Hispack, Xavier Pascual, ha subratllat "l'excel·lent acolliment que ha tingut l'aposta de la fira de visibilizar la innovació que està transformant la indústria del 'packaging' posant el focus en la digitalització, la sostenibilitat, la logística i l'experiència d'ús dels envasos i embalatges".
Per la seva banda, el director de FoodTech Barcelona, Ricardo Márquez, ha assenyalat "la qualitat i la varietat de l'oferta presentada, amb grans dosis d'innovació, que exemplifica com la indústria de maquinària per a la indústria alimentària s'està digitalitzant cap a solucions 4.0".
La propera edició d'Hispack tindrà lloc del 20 al 23 d'abril de 2021, mentre que la de FoodTech Barcelona, que passarà a anomenar-se Alimentària FoodTech, serà a l'octubre del 2020.