Publicat 10/7/2019 14:47:59 +02:00CET

Habitat Inmobiliaria invertirà més de 23 milions en una promoció a Girona

[Grupoeconomiacat] Fwd: Nota De Premsa: Habitat Immobiliària Adquireix Un Nou Sòl A Girona Que Suposarà Una Invesión De Més De 23 Milions
EUROPA PRESS

GIRONA, 10 jul. (EUROPA PRESS) -

Habitat Inmobiliaria ha adquirit un solar de 3.700 metres quadrats a Girona en el qual preveu desenvolupar una nova promoció que suposarà una inversió final de més de 23 milions d'euros, ha informat en un comunicat aquest dimecres.

La parcel·la té una superfície d'edificabilitat de 10.350 metres quadrats, on la immobiliària té previst desenvolupar una urbanització d'uns 90 habitatges.

El solar es troba al barri Eixample Sud-Migdia, la "principal zona d'expansió" de la ciutat catalana, que compta amb tots els equipaments necessaris, com col·legis, centres de salut i supermercats.

A més, la promoció està situada en una zona molt ben comunicada amb el centre de la ciutat i amb fàcil accés a través de transport públic, segons destaca la companyia, que també ressalta que es troba a 12 quilòmetres de l'aeroport, a prop de l'estació d'AVE i a 34 quilòmetres de la costa de Platja d'Aro (Girona).

El conseller delegat de la companyia, José Carlos Saz, ha declarat que, amb aquest projecte, la immobiliària reforça la seva presència a Catalunya i ha remarcat l'alt grau de desenvolupament urbanístic de Girona.

"Amb l'inici d'aquest nou projecte urbanístic, reforcem la nostra presència a Catalunya i tindrem una promoció molt atractiva a Girona, zona que posseeix un alt grau de desenvolupament urbanístic i compta amb un gran potencial de creixement aquests propers anys", ha subratllat.

L'operació s'emmarca en el pla estratègic i de negoci de la companyia, presidida per Juan María Nin, que permetrà el desenvolupament de noves promocions amb un ritme d'entrega de més de 2.000 habitatges a l'any a partir del 2021.