Publicat 26/4/2019 13:22:32CET

Guardiola (Banc Sabadell) demana al proper govern "estabilitat i previsibilitat"

Banc Sabadell presenta en Barcelona els resultats del primer trimestre de 2019
David Zorrakino - Europa Press

BARCELONA, 26 abr. (EUROPA PRESS) -

El conseller delegat de Banc Sabadell, Jaume Guardiola, ha demanat aquest divendres al govern que es formi després de les eleccions d'aquest diumenge "estabilitat i previsibilitat", a més d'un marc estable per a les empreses.

Ho ha dit acompanyat pel director general Tomás Varela en la presentació dels resultats del primer trimestre de l'any, en qu ha obtingut un benefici net atribut de 258,3 milions d'euros.

Sobre qui hauria de ser el futur president, Jaume Guardiola ha respost les preguntes dels periodistes: "Jo ja he comenat la jornada de reflexió".

En ser preguntat pel fet que hi ha partits que defensen que els bancs no paguen impostos, Guardiola ha defensat que "la banca paga molts impostos" i que no creu que es pugui dir que no ho fa.

També ha valorat que, de les ajudes públiques que els bancs van rebre per la crisi, que ha quantificat en 60.000 milions d'euros, un ter "no va ser a crrec dels contribuents" sinó que les van desemborsar les entitats financeres que van sobreviure a la crisi.