Publicat 9/7/2020 14:46:07 +02:00CET

GSMA projecta un MWC 2021 "sense contacte" per a la salut i la seguretat dels assistents

Reunió del patronat de la Mobile World Capital Barcelona.
DAVID ZORRAKINO - EUROPA PRESS

BARCELONA, 9 jul. (EUROPA PRESS) -

El director de la GSMA, Mats Granryd, ha explicat aquest dijous que treballen perquè el Mobile World Congress (MWC) 2021 sigui una edició "sense contacte" que garanteixi la salut i seguretat dels assistents davant la pandèmia del coronavirus.

Ho ha dit en una intervenció amb l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; la vicepresidenta tercera i ministra d'Afers Econòmics i Transformació Digital, Nadia Calviño (que ha fet de manera telemàtica); el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat, Jordi Puigneró, i el president de Fira de Barcelona, Pau Relat, amb motiu de la reunió del patronat de la Mobile World Capital Barcelona.

"Sempre hem prioritzat la salut i la seguretat. Però aquestes mesures ara han d'anar més enllà. El nostre objectiu és un MWC sense contacte. Per aconseguir-ho, s'han de fer ajustos a cada pas. Des de l'experiència a l'aeroport, al registre 'online', a una entrada 'contactless' i ajustar els espais. Els nostres equips ja hi treballen", ha expressat Granryd.