Publicat 21/6/2020 14:42:00 +02:00CET

Grups d'antifeixistes increpen dirigents de Vox durant un passeig per Sant Sebastià

El secretari general de Vox Espanya, Javier Ortega Smith, a Sant Sebastià
EUROPA PRESS

SANT SEBASTIÀ, 21 juny (EUROPA PRESS) -

Grups d'antifeixistes han increpat i s'han enfrontat aquest diumenge a dirigents de Vox, entre els quals es trobaven el seu secretari general de Vox Espanya, Javier Ortega Smith, i la candidata per Guipúscoa, María Pérez, durant un passeig pels carrers del centre de Sant Sebastià després de celebrar un míting a Alderdi Eder, al costat del monòlit en record a les víctimes del terrorisme.

Després de concloure el míting, en el qual els dirigents de Vox i la trentena de simpatitzants que han congregat han estat constantment increpats per grups d'antifeixistes i radicals, enmig d'un fort dispositiu de l'Ertzaintza, Ortega Smith i María Pérez, al costat d'altres dirigents de Vox, han iniciat un recorregut pel centre de la capital donostiarra, custodiats per un cordó policial.

Durant el míting, els han interromput amb càntics de "que se'n vagin, que se'n vagin" i crits a favor de la independència, i en el recorregut els grups que els han seguit els han cridat "Alde hemendik. Utzi bakean Euskal Herria", "Assassins, feixistes kanpora", i "Independentzia".

Durant el passeig s'han viscut alguns moments de tensió, i agents de l'Ertzaintza han hagut d'intervenir per posar distància entre els qui protestaven per la presència de Vox a Sant Sebastià i els dirigents del partit de Santiago Abascal, encara que no s'han arribat a produir càrregues policials.

Contador