Publicat 07/04/2021 13:19CET

Grupo Gallo inverteix 100.000 euros per ampliar la seva producció a Esparreguera

Planta de Grupo Gallo a Esparreguera (Barcelona)
GRUPO GALLO

BARCELONA, 7 abr. (EUROPA PRESS) -

Grupo Gallo ha invertit 100.000 euros en la seva planta d'Esparreguera (Barcelona) per impulsar processos de producció, que inclouen una nova gamma de pasta elaborada amb farina de llegums.

L'adjudicació d'aquesta gamma a la planta barcelonina forma part de l'aposta estratègica del nou pla industrial de l'empresa basat en la producció per especialitats de cadascuna de les plantes de la companyia, segons ha explicat a través d'un comunicat aquest dimecres.

La inversió es destinarà a posar en funcionament els processos de producció i les instal·lacions que permetran que la plantilla --formada per 15 persones-- assumeixi el creixement de l'activitat de les especialitats sense gluten.

D'aquesta manera, es "consolida l'especialització productiva" de la gamma 'Sin Gluten' a la fàbrica del Baix Llobregat, que es va convertir el 2015 en la primera del país a produir de manera exclusiva aquesta gamma de pasta amb la certificació del sistema de llicència europeu (ELS).

La planta d'Esparreguera va produir 2.000 tones de varietats sense gluten el 2020 i, amb les noves varietats de la gamma 'Gallo Nature 100% Legumbres', preveu produir-ne 300 tones anuals més.

Contador

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés