Publicat 13/3/2019 11:20:55 +01:00CET

Grupo Avintia aterra a Andorra amb la promoció Isard Homes

Grupo Avintia reduce su siniestralidad laboral
AVINTIA

L'entrega dels habitatges est prevista per a finals del 2021 i el projecte costar uns 20 milions d'euros

BARCELONA, 13 mar� (EUROPA PRESS) -

Grupo Avintia, a través de la gestió d'Avintia Inmobiliaria, aterra a Andorra amb l'empresa Avidi Homes per desenvolupar la seva activitat immobiliria al Principat, segons ha informat aquest dimecres en un comunicat.

La nova companyia del sector immobiliari arriba a Andorra amb el projecte Isard Homes, una promoció de 50 habitatges caracteritzats pel seu disseny en plena estació d'esquí Grandvalira, el Tarter.

Isard Homes, comercialitzada per Engel & Vlkers, compta amb habitatges amb superfícies que van des dels 60 als 200 metres quadrats i estan situes en un entorn diferenciat pel seu accés directe a la pistes, per la qual cosa la promoció est pensada per als amants de l'esquí o de la naturalesa.

Segons ha destacat Antonio Martín Jiménez, president de Grupo Avintia, Avidi Homes arriba a Andorra amb un esperit de permanncia i amb voluntat de crear habitatges singulars.

L'estimació en costos del projecte arribar als 20 milions d'euros i l'entrega dels habitatges, els preus dels quals parteixen dels 5.000 euros per metre quadrat, est prevista per a finals del 2021.

Per altra banda, el director general d'Avintia Inmobiliaria, Roberto Campos, ha valorat que amb aquesta promoció es vol oferir als futurs propietaris una proposta diferenciada i única a l'alada de les seves necessitats.

Grupo Avintia és, a més de constructora, una plataforma de serveis integrals que abasta, gestiona i controla tota la cadena de valor del cicle immobiliari i, en l'actualitat, compta amb més de 1.600 treballadors.