El grup de cellers Tomàs Cusiné inverteix un milió d'euros a Castell del Remei de Penelles

Xavier Cepero, Mireia González i Tomàs Cusiné
EUROPA PRESS
Actualitzat 12/7/2018 19:42:40 CET

Els cellers del grup facturen sis milions d'euros

LLEIDA, 12 Jul. (EUROPA PRESS) -

El grup de cellers de l'enòleg Tomàs Cusiné té en marxa una inversió de més d'un milió d'euros en enoturisme en un nou centre d'acollida de treballs paisatgístics a la finca que acull el celler Castell del Remei de Penelles (Lleida) que compta amb un restaurant.

Al Vilosell, població que acull el celler Tomàs Cusiné, el grup hi té un hotel que segons ha explicat el president del grup, Tomàs Cusiné, aquest dijous als mitjans, serà un reflex de l'aposta de la companyia per l'ecologia i el turisme.

"Estem fent un hotel que volem que sigui un reflex del celler, la finca de Castell del Remei rep unes 60.000 visites a l'any i compta amb un restaurant que l'any passat va elaborar 23.000 menús i va acollir festes i activitats esportives", ha detallat Cusiné.

El grup de cellers de l'enòleg engloba, a més de Castell del Remei i Tomás Cusiné, els cellers Cérvoles, de La Pobla de Cérvoles i Cara Nord, entre Poblet i El Masroig, a Tarragona.

El grup, que va tancar 2017 amb una facturació de 6 milions d'euros, similar a la de 2016 i exporta un 50% de la seva producció, dona prioritat en el seu pla estratègic fins al 2020 a l'ecologia i el turisme.

De cara a 2020 es planteja que totes les vinyes del grup siguin respectuoses amb el medi ambient i estiguin certificades com a plantacions ecològiques, ja compta amb 60 hectàrees certificades i espera arribar a les 165 de la seva propietat.

L'actualitat més visitada a Aldia.cat

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2018 Europa Press. Està expressament prohibida la redistribució i la redifusió de tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense previ i exprés consentiment.