Publicat 19/6/2019 18:53:54 +02:00CET

Grifols presentarà un sellador biològic amb Ethicon durant el segon semestre del 2019

BARCELONA, 19 juny (EUROPA PRESS) -

La companyia d'hemoderivats Grifols preveu presentar el sellador biològic Vitaseal amb Ethicon, subsidaria de Johnson & Johnson, durant el segon semestre del 2019, ha informat en un comunicat aquest dimecres.

Aquest producte forma part d'un acord global entre totes dues empreses per oferir solucions basades en proteïnes plasmàtiques per al control de les hemorràgies quirúrgiques.

Grifols ha explicat que Vitaseal, desenvolupat per la catalana, combina dues proteïnes plasmàtiques --fibrinogen i trombina humana--, i s'administra a través d'un dispositiu de polvoritzar sense aire d'Ethicon.

El president de l'àrea industrial de la divisió de Biociencia de Grifols, Eduardo Herrero, ha sostingut que "el lideratge de Grifols en la producció d'hemoderivats és extensible al seu acord amb Ethicon".

"La seva fortalesa en el desenvolupament de dispositius i el seu èxit al mercat, amb un abast global de milions de pacients, ens permet fer importants progressos en el camp de la biocirugía i el control de les hemorràgies quirúrgiques", ha valorat Herrero.

L'acord entre Grifols i Ethicon també preveu la comercialització d'un segon producte que combina la trombina liofilitzada de Grifols, una proteïna per a la coagulació, i la matriu hemostàtica Surgiflo d'Ethicon.

Grifols compta amb uns 21.000 empleats a 30 països i compta amb les divisions Biociencia, Diagnòstic, Hospital i Subministraments Biològics, que desenvolupen, produeixen i comercialitzen productes i serveis a 100 països.