Actualitzat 16/11/2023 12:42

Grifols facilita les proves de compatibilitat pretransfusional en mieloma múltiple

Archivo - Seu de Grifols
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

BARCELONA, 16 nov. (EUROPA PRESS) -

Grifols ha presentat una nova solució que facilita les proves de compatibilitat pretransfusional en pacients amb mieloma múltiple, ha explicat en un comunicat aquest dijous.

Es tracta d'una proteïna recombinant soluble dissenyada per bloquejar els anticossos anti-CD38 en pacients amb mieloma múltiple que reben tractament amb daratumumab, i "garantir la rapidesa i precisió" de les proves de transfusió sanguínia que són fonamentals per a un tractament adequat.

Daratumumab és un anticòs monoclonal adreçat a la proteïna CD38 per al tractament del mieloma múltiple, tot i que durant el tractament s'uneix a la proteïna i "pot alterar els resultats de les proves de compatibilitat prèvies a la transfusió sanguínia".

Grifols ha assegurat que la seva solució permet als laboratoris tenir "una idea més clara del quadre clínic amb menys esforç en comparació amb les opcions actuals".

El president de la Unitat de Negoci Diagnostic de Grifols, Antonio Martínez, ha explicat que la solució ha rebut el marcatge CE i que "proporciona una solució fiable i eficient per garantir resultats precisos i consistents".

Contadorwww.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2023 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés