Publicat 31/05/2021 10:54CET

Grifols distribuirà més de 250 milions en dividends el 7 de juny

El president de Grifols, Víctor Grifols, al costat dels co-consellers delegats Raimon Grifols i Víctor Grifols Deu.
GRIFOLS

BARCELONA, 31 maig (EUROPA PRESS) -

Grifols ha anunciat les condicions específiques del pagament del dividend preferent obligatori de les accions de classe B i del dividend ordinari amb càrrec a reserves voluntàries, segons ha comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) aquest dilluns.

Tots dos dividends es van aprovar en la Junta General Ordinària d'Accionistes de Grifols, celebrada el passat 21 de maig, i s'executaran el pròxim 7 de juny.

El dividend preferent obligatori de les accions de classe B, per valor de 0,01 euros per títol, suposarà destinar 2,61 milions d'euros, amb càrrec al resultat de l'exercici tancat a 31 de desembre de 2020.

El dividend ordinari suposarà distribuir 247,52 milions d'euros, per valor de 0,3643 euros per acció amb càrrec a reserves voluntàries de l'empresa.

L'import del dividend es farà efectiu conforme a les disposicions vigents per a les entitats dipositàries, utilitzant els mitjans que Iberclear posa a disposició d'aquestes entitats, mentre que l'agent de pagaments serà l'entitat BBVA.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés