Grandvalira inaugura la tercera temporada de l'Snow Club Gourmet ambientada en les Finals de la Copa del Món

Snow Club Gourmet
GRANDVALIRA
Publicat 22/1/2019 17:14:27CET

MADRID, 22 Ene. (EUROPA PRESS) -

El Grandvalira Mountain Club ha celebrat aquest dissabte la primera sessió de la tercera edició de la seva 'Snow Club Gourmet' avalada per 18 marques gastronòmiques i 140 assistents i que ha estat ambientada en les Finals de la Copa del Món d'esquí alpí, que se celebraran a l'estació andorrana de l'11 al 17 de març.

El restaurant Pi de Migdia, situat a més de 2.000 metres d'altitud al sector El Tarter, ha acollit la primera de les cinc cites que Grandvalira celebrarà aquesta temporada i per les quals passaran 30 marques gourmet col·laboradores.

L'oferta gastronòmica ha constat de 20 propostes en format 'show cooking' de la mà de d'altres marques de prestigi, entre elles, Ostres Thierry, pernil Joselito, carns de Txongitxu, productes de l'horta de la Catedral de Navarra, antipasti italians de Garda, pans de Triticum o bombons d'Enric Rovira.

El maridatge ha anat a càrrec de cerveses San Miguel, vins Jean Leon o caves Torelló, entre d'altres. A més, el mestre cocteler de Barcelona Javier de las Muelas ha presentat un còctel especialment dissenyat per a l'ocasió.

Sota el títol 'Tots serem campions del món gourmet', la jornada s'ha concebut com una proposta "única recolzada en els fonaments de la il·lusió", segons l'ha definit el director de restauració de Grandvalira-Soldeu El Tarter, Alex Orúe, que ha destacat l'ambient creat durant la vetllada.

"Els assistents, els productors i l'equip organitzatiu han aconseguit generar un clima màgic i fer d'aquesta nit gastronòmica una de les més exitoses organitzades a l'estació fins avui", assenyalen des de l'estació.

S'AMPLIA A TOTS ELS PÚBLICS

A més, Orúe ha atribuït l'èxit de la vetllada a l'"alt nivell dels productes servits durant el sopar" i ha valorat la implicació d'aquestes marques col·laboradores en l'oferta gastronòmica d'una estació que té 60 punts de venda segmentats i que és una de les "quatre estacions del món amb més penetració de la restauració".

En aquesta temporada els esdeveniments de l'Snow Club Gourmet no només aniran dirigits als 150 socis del club, sinó que s'amplien a tots els públics. La programació dels propers esdeveniments contempla pel 2 de febrer una degustació de "platillus" a càrrec de Rafa Peña i els cristalls d'Anglesey by Halin Môn.

Després, el 23 de febrer hi haurà una jornada de la tòfona del Piemont presentada pel xef Giuseppe Iannotti, del restaurant Krèsios, i el xef Carles Tejedor; mentre que el 9 de març, sota el lema 'La llei seca' hi haurà un sopar maridatge amb la presència de Javier de las Muelas i una selecció dels seus còctels; i el 13 d'abril una jornada popular i diürna posarà final a la tercera temporada d'aquest club gastronòmic.

L'actualitat més visitada a Aldia.cat

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2019 Europa Press. Està expressament prohibida la redistribució i la redifusió de tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense previ i exprés consentiment.