MADRID 22 gen. (EUROPA PRESS) -
El Grandvalira Mountain Club ha celebrat aquest dissabte la primera sessió de la tercera edició de la seva 'Snow Club Gourmet' avalada per 18 marques gastronmiques i 140 assistents i que ha estat ambientada en les Finals de la Copa del Món d'esquí alpí, que se celebraran a l'estació andorrana de l'11 al 17 de mar.
El restaurant Pi de Migdia, situat a més de 2.000 metres d'altitud al sector El Tarter, ha acollit la primera de les cinc cites que Grandvalira celebrar aquesta temporada i per les quals passaran 30 marques gourmet collaboradores.
L'oferta gastronmica ha constat de 20 propostes en format 'show cooking' de la m de d'altres marques de prestigi, entre elles, Ostres Thierry, pernil Joselito, carns de Txongitxu, productes de l'horta de la Catedral de Navarra, antipasti italians de Garda, pans de Triticum o bombons d'Enric Rovira.
El maridatge ha anat a crrec de cerveses San Miguel, vins Jean Leon o caves Torelló, entre d'altres. A més, el mestre cocteler de Barcelona Javier de las Muelas ha presentat un cctel especialment dissenyat per a l'ocasió.
Sota el títol 'Tots serem campions del món gourmet', la jornada s'ha concebut com una proposta "única recolzada en els fonaments de la illusió", segons l'ha definit el director de restauració de Grandvalira-Soldeu El Tarter, Alex Orúe, que ha destacat l'ambient creat durant la vetllada.
"Els assistents, els productors i l'equip organitzatiu han aconseguit generar un clima mgic i fer d'aquesta nit gastronmica una de les més exitoses organitzades a l'estació fins avui", assenyalen des de l'estació.
S'AMPLIA A TOTS ELS PÚBLICS
A més, Orúe ha atribut l'xit de la vetllada a l'"alt nivell dels productes servits durant el sopar" i ha valorat la implicació d'aquestes marques collaboradores en l'oferta gastronmica d'una estació que té 60 punts de venda segmentats i que és una de les "quatre estacions del món amb més penetració de la restauració".
En aquesta temporada els esdeveniments de l'Snow Club Gourmet no només aniran dirigits als 150 socis del club, sinó que s'amplien a tots els públics. La programació dels propers esdeveniments contempla pel 2 de febrer una degustació de "platillus" a crrec de Rafa Peña i els cristalls d'Anglesey by Halin Mn.
Després, el 23 de febrer hi haur una jornada de la tfona del Piemont presentada pel xef Giuseppe Iannotti, del restaurant Krsios, i el xef Carles Tejedor; mentre que el 9 de mar, sota el lema 'La llei seca' hi haur un sopar maridatge amb la presncia de Javier de las Muelas i una selecció dels seus cctels; i el 13 d'abril una jornada popular i diürna posar final a la tercera temporada d'aquest club gastronmic.