Actualitzat 19/11/2015 19:18

El Govern premia els joves mestres artesans més innovadors

Pastelería, pastas, cocina, cocinar, dulces, pastel, comida.
EUROPA PRESS

BARCELONA, 19 nov. (EUROPA PRESS) -

El conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Jordi Ciuraneta, ha lliurat aquest dijous el premi al Millor Jove Artesà Alimentari Innovador 2014 i 2015 al Palau de Pedralbes de Barcelona.

En l'anualitat 2014, s'han fet amb el guardó el pastisser barceloní Josep Maria Rodriguez Guerola i el forner de Vilanova i la Geltrú Jordi Morera Ransanz, mentre que en l'edició 2015 el premi ha estat per a Enric Faixat, pastisser de la capital catalana.

Aquests guardons, dotats amb 3.000 euros, van néixer el 2003, amb l'objectiu de reconèixer l'esforç dels joves artesans alimentaris en innovació, disseny i diversificació.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés