El Govern es personarà en el cas del monitor detingut per presumptes agressions sexuals

Publicat 11/10/2019 22:46:26CET

GIRONA, 11 oct. (EUROPA PRESS) -

La Conselleria de Treball, Assumptes Socials i Famílies de la Generalitat es personarà com a acusació particular en el cas del monitor detingut per tres presumptes delictes d'agressió sexual a Girona, per qui el jutge ha decretat presó provisional.

El departament ha activat la Inspecció de Serveis Socials per investigar els fets, i obrirà un expedient informatiu davant el cas, ha explicat en un comunicat aquest divendres.

El Jutjat d'Instrucció 1 de Girona ha decretat presó provisional per a aquest monitor, d'una fundació per a persones amb discapacitat intel·lectual a Sarrià de Ter, on va ser detingut dilluns.

La Conselleria ha condemnat i rebutjat els fets, com en qualsevol cas d'abús i violència masclista, "i més encara tractant-se de noies en especial situació de vulnerabilitat".

Ha traslladat el seu suport a les víctimes i a les seves famílies: "Ens posem a la seva disposició pel que necessitin", i ha ofert atenció i acompanyament del Servei d'Intervenció Especialitzat, d'atenció integral a dones víctimes de violència.