Publicat 10/3/2020 15:28:43 +01:00CET

El Govern no veu necessari aplicar les mesures que s'han implementat pel coronavirus en altres comunitats

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, en roda de premsa posterior al Consell Executiu al Palau de la Generalitat, Barcelona (Espanya), 18 de febrer del 2020.
David Zorrakino - Europa Press

BARCELONA, 10 mar� (EUROPA PRESS) -

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha assegurat aquest dimarts que no veu necessari aplicar les mesures que s'han implementat pel coronavirus en altres comunitats, com la de Madrid, perquè el nombre de casos a Catalunya és "molt inferior i encara es pot determinar la traçabilitat de les infeccions i controlar els contactes de les persones que han donat positiu".

"Tenim els casos controlats", ha subratllat en roda de premsa posterior al Consell Executiu, on s'ha abordat la situació generada per l'afectació del coronavirus així com les recomanacions en matèria de salut que s'estan duent a terme.

D'aquesta manera, ha explicat que prioritzen la protecció dels professionals de l'àmbit sanitari, de seguretat i emergències, així com els que treballen en residències de gent gran o a cases d'acolliment de menors.