El Govern municipal de Madrid retira les pancartes contra les violències masclistes dels edificis institucionals

Publicat 18/6/2019 18:53:14CET
Imágenes del Ayuntamiento de Madrid y de la Fuente de Cibeles
Eduardo Parra - Europa Press

La instal·lació de les pancartes va ser aprovada per unanimitat en els plens de districte en l'anterior legislatura

MADRID, 18 Juny (EUROPA PRESS)

El Govern municipal madrileny està retirant les pancartes contra les violències masclistes dels edificis institucionals. Les primeres a desaparèixer han estat les de les juntes d'Arganzuela, presidida ara per PP, i Vicálvaro, per Cs.

Fonts del Govern han traslladat a Europa Press que la instal·lació de banderes en edificis municipals està regulada per llei i el cas d'aquestes pancartes no hi consta. Seria diferent si fos per una ocasió puntual i especial, per exemple, en l'Orgull, que es permetés la instal·lació però no de manera permanent.

Més Madrid ja ha carregat contra "la primera mesura del govern Cs-Vox-PP, sobre treure les pancartes contra la violència masclista en edificis municipals".

Una de les portaveu de la plataforma a l'Ajuntament, Rita Maestre, ha criticat aquesta "primera mesura del govern Ciutadans-Vox-PP" i ha recordat que la regidora responsable de l'àrea de Famílies i Benestar Social "és de Ciutadans", Silvia Saavedra. "'El govern sensat', s'autodenominen", ironitza per Twitter.