Publicat 23/7/2019 17:13:21 +02:00CET

El Govern, l'Ajuntament de Barcelona i el Barça impulsen la captació d'inversió japonesa

(D'Esquerra A Dreta) La Directiva Del Barça Marta Plana, La Consellera Àngels Chacón I El Comissionat De l'Ajuntament De Barcelona Lluís Gómez.
GENERALITAT DE CATALUNYA

BARCELONA, 23 jul. (EUROPA PRESS) -

El Govern de la Generalitat, l'Ajuntament de Barcelona i el FC Barcelona han organitzat aquest dimarts a Tòquio (Japó) l'acte Barcelona 'Catalonia Talks. Business and Barça' per presentar Catalunya com una destinació de les inversions japoneses.

En la trobada han participat la consellera d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, Àngels Chacón, la directiva i responsable del Barça Innovation Hub, Marta Plana, i el comissionat d'empresa, Promoció Econòmica i Innovació de l'Ajuntament de Barcelona, Lluís Gómez.

A més, ha comptat amb la participació d'una trentena de directius d'empreses japoneses de sectors diversos com el farmacèutic, l'alimentació, els videojocs i la tecnologia industrial, entre d'altres.

La consellera ha destacat Catalunya com una "destinació atractiva per a les empreses asiàtiques", on en els darrers cinc anys la inversió japonesa s'ha duplicat fins als 448,8 milions d'euros.

Gómez ha remarcat la importància de col·laboració entre el FC Barcelona, l'Ajuntament i el Govern com a eines per promocionar la comunitat i la ciutat a nivell cultural, esportiu, i sobretot, mostrar una Barcelona amb "capacitat empresarial, innovadora i de transformació tecnològica".

L'acte ha tingut lloc durant la prèvia del primer amistós de l'equip blaugrana a Tòquio, on la delegació institucional catalana ha acompanyat la gira del Barça per fomentar les relacions comercials entre tots dos territoris.

el més llegit

 1. 1

  Els treballadors autoconfinados en una residència de Lleida tornen a la seva casa

 2. 2

  Un centenar de voluntaris de L'Hospitalet (Barcelona) ajuden persones vulnerables

 3. 3

  Girona preveu una ampliació d'UCI per atendre a pacients crícitcos

 4. 4

  Personalitats vinculades a Badalona (Barcelona) animaran a quedar-se a casa en xarxes socials

 5. 5

  L'alcalde de Mollet del Vallès (Barcelona) demana a Torra "corregir" retallades