Publicat 30/6/2020 15:50:25 +02:00CET

El Govern inicia la negociació per concretar la xifra de nous professors per al curs vinent

La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó.
EUROPA PRESS

BARCELONA, 30 juny (EUROPA PRESS) -

La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha explicat aquest dimarts que l'executiu "en aquests moments" ha engegat la negociació per concretar la xifra de nous professors que s'incorporaran el curs entrant.

En la roda de premsa posterior al Consell Executiu, ha dit que en les negociacions s'acabarà de tancar la xifra definitiva de nous docents, però que "amb tota probabilitat" seran més de 5.000.

Així mateix, ha aclarit l'aportació extraordinària que farà el Govern per al curs escolar, quan li han preguntat per la diferència de xifres que van donar el president de la Generalitat, Quim Torra, i el vicepresident, Pere Aragonès.

Aragonès va anunciar dilluns que aquesta aportació seria de 370 milions d'euros, però posteriorment Torra va quantificar l' aportació en 450 milions.

Budó ha assenyalat que el Govern destinarà 370 milions per al curs vinent i que els 450 milions als quals es va referir Torra també inclouen els 80 milions que el Govern ha destinat a la Conselleria d'Educació per afrontar la covid-19.

Contador