El Govern inicia les obres d'ampliació de la C-58 entre Sabadell i Terrassa

Publicat 24/5/2019 19:04:39CET
El Govern inicia les obres d'ampliació de la C-58 entre Sabadell i Terrassa en sentit Manresa
GOVERN

SABADELL (BARCELONA), 24 maig (EUROPA PRESS) -

La Conselleria de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha iniciat les obres d'ampliació i millora dels accessos de l'autovia C-58 entre Sabadell i Terrassa, en sentit Manresa, ha informat aquest divendres en un comunicat.

Els treballs, dotats amb un pressupost de 14 milions d'euros i una previsió d'execució de 15 mesos, consisteixen a ampliar la calçada per augmentar a quatre carrils en un tram de 4,5 quilòmetres entre els enllaços de Ronda Oest, a Sabadell, i Can Parellada, a Terrassa, d'aquesta manera, hi haurà dos carrils d'incorporació o sortida de la via i els altres dos de circulació rodada de vehicles.

La finalitat és millorar la circulació, seguretat i fluïdesa del pas de vehicles, perquè el tronc de la C-58 quedarà per 26.000 vehicles que podran circular més còmodament.

Les obres permetran reordenar els accessos als polígons de Can Parellada, Santa Margarida, Terrassa Est i a la carretera BP-1503, que va cap a les Fonts i Rubí, així com l'ampliació d'un pas inferior a l'entorn de Terrassa Est per adaptar-lo a la nova plataforma.

Aquests treballs formen part d'un conjunt que s'estan duent a terme en l'autopista vallesana i per les quals el Govern català ha destinat 28,6 milions d'euros, també s'estan fent les mateixes intervencions en el tram entre Terrassa i Badia del Vallès, en sentit Barcelona, en aquest cas per millorar l'enllaç amb l'AP-7.