Publicat 19/8/2020 14:45:09 +02:00CET

El Govern impulsa una campanya per reforçar les destinacions turístiques per a famílies

Una banyistes, d'esquena a la càmera, a la platja a Barcelona, Catalunya (Espanya), a 28 de juliol de 2020.
Europa Press

Catalunya compta amb una trentena, com Roses (Girona) i Castelldefels (Barcelona)

BARCELONA, 19 ago. (EUROPA PRESS) -

El Govern ha impulsat una campanya per reforçar una trentena de destinacions turístiques per a famílies, com Blanes, Roses, Sant Feliu de Guíxols (Girona), Castelldefels, Malgrat de Mar, Vilanova i la Geltrú (Barcelona), i la Vall de Boí (Lleida).

L'Agència Catalana de Turisme, organisme de la Generalitat, ha llançat aquesta iniciativa per captar turistes del mercat català i de la resta d'Espanya, a través de mitjans digitals i xarxes socials, segons ha informat en un comunicat aquest dimecres.

La campanya compta amb un espai propi a la pàgina web www.catalunya.com, amb informació dels punts d'interès i activitats disponibles a aquestes destinacions certificades per a famílies.

S'emmarca en el pla de màrqueting turístic per a la Generalitat, que identifica el turisme familiar com "un dels productes prioritaris", amb una despesa mitjana de més de 800 euros per persona i viatge, segons les últimes dades disponibles.

En aquest sentit, el director de l'Agència Catalana de Turisme, David Font, ha defensat que Catalunya és "una destinació ideal per gaudir de les vacances en família, tant en estades llargues com escapades de cap de setmana, i a qualsevol època de l'any".

DESTINACIONS FAMILIARS

Actualment, a Catalunya hi ha un total de 27 destinacions certificades al programa familiar de la Generalitat, amb uns 480 afiliats.

La certificació 'Platja en família' compta amb 19 destinacions: Blanes, Calonge-Sant Antoni, Castell-Platja d'Aro, Lloret de Mar, Roses, Sant Feliu de Guíxols, Sant Pere Pescador i Torroella de Montgrí-L'Estartit (Girona); Calella, Castelldefels, Malgrat de Mar, Pineda de Mar, Santa Susanna i Vilanova i la Geltrú (Barcelona; i Calafell, Cambrils, el Vendrell, Salou i Vila-seca (Tarragona).

La certificació 'Naturalesa i muntanya en família' compta amb vuit: Muntanyes de Prada de Conflent, Els Ports (Tarragona), Berga (Barcelona), Valls d'Àneu, Vall de Boí, Pirineus-Noguera Pallaresa (Lleida), Vall d'en Bas-les Preses i Vall de Camprodon (Girona).

A més, hi ha 19 equipaments familiars i agències de viatge certificades i especialitzades en aquest tipus de turisme.