Publicat 18/03/2019 19:35CET

El Govern destina gairebé un milió d'euros a ajudes per a la diversificació agrria

BARCELONA, 18 mar� (EUROPA PRESS) -

La Conselleria d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat ha ajudat 13 emprenedors catalans a reforar les explotacions agrries mitjanant ajudes a inversions en activitats complementries, per un import de 984.663 euros.

En un comunicat aquest dilluns, el departament ha informat que aquestes ajudes del 2018 pretenen promoure activitats que possibiliten rendes complementries a les explotacions agrries, que fomentin el desenvolupament i la creació de llocs de treball i l'increment de les rendes dels agricultors.

Totes les activitats que han rebut l'ajuda en aquesta convocatria són turístiques i es localitzen principalment a la Catalunya central (8 empreses), per també a Girona (2), l'Alt Pirineu i l'Aran (1) i les Terres de l'Ebre (2).

Aquestes ajudes estan cofinanades amb el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (Feader) i s'emmarquen en el Programa de Desenvolupament Rural Prd.cat2020 de la Generalitat.

També es preveu l'aprovació de més expedients fins esgotar el pressupost disponible, fruit de sollicituds a les quals hagin renunciat els mateixos beneficiaris, i actualment s'estan valorant d'acord amb l'ordre de priorització.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés