Publicat 10/3/2020 16:38:24 +01:00CET

El Govern central cancel·la els viatges de l'Imserso durant un mes per contenir el coronavirus

El ministre de Santitat, Salvador Illa, durante la roda de premsa per informar sobre el coronavirus, a La Moncloa, Madrid (Espanya), 10 de març del 2020.
Eduardo Parra - Europa Press

MADRID, 10 mar� (EUROPA PRESS) -

El Consell de Ministres ha aprovat aquest dimarts la suspensió de tots els viatges del programa de Turisme Social de l'Imserso durant un mes davant l'expansió del brot de coronavirus, en el qual les persones grans formen part del grup de risc.

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ho ha anunciat durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, i ha assenyalat que es tracta d'una mesura per evitar desplaçaments del conjunt de població "fràgil pel que fa a aquest tipus de malaltia".

Els primers grups de la temporada de l'Imserso 2019-2020 van començar a viatjar el passat mes de novembre i, segons la programació, continuaran fins al juny, tot i que la majoria dels viatges es faran abans del mes de maig.

Així mateix, el Govern espanyol ha decidit cancel·lar tots els vols directes entre Itàlia i els aeroports espanyols com a mesura extraordinària per contenir l'expansió del coronavirus.