El Govern català reconeix 15 persones i cinc entitats amb les medalles i plaques President Macià 2019

Publicat 10/12/2019 18:08:44CET

BARCELONA, 10 des. (EUROPA PRESS) -

El Govern català ha acordat aquest dimarts en el Consell Executiu reconèixer 15 persones i cinc entitats pels seus mèrits laborals amb les medalles i plaques President Macià 2019.

Aquest any han seleccionat l'exdirector de la Fundació La Caixa, Jaume Lanaspa; l'expresident de Cotecnica i exvicepresident de l'Associació de Seccions de Crèdit de Catalunya, Santiago Berenguer; el representant sindical de CCOO de Catalunya, Pere Colell; i el d'UGT de Catalunya, José Martín.

També han premiat el membre fundador i director general de Costaisa i Costaisa Group, Julián Casado, i l'expresident de la Cambra de Comerç de Girona, Domènec Espadalé, entre d'altres.

Els premis, creats el 1938 i oberts a qualsevol, reconeixen persones que hagin destacat per les seves qualitats i mèrits professionals, i pels serveis prestats en benefici dels interessos generals, dins del món del treball.

Reconeixen empreses i organitzacions que hagin destacat en alguna de les categories de seguretat i salut; igualtat d'oportunitats i conciliació de la vida personal; laboral i familiar; responsabilitat social empresarial, i foment de la creació d'empreses i de l'ocupació de qualitat.

El Govern de Torra ha seleccionat l'Associació de Rehabilitació i Educació Especial Jeroni de Moragas de Mora d'Ebre (Tarragona), l'Associació Mifas, el Celler Cooperatiu i la Secció de Crèdit de Vila-rodona, i Osonament.

el més llegit

 1. 1

  Mig miler de pensionistes protesten davant del Banc d'Espanya: "No tenen vergonya"

 2. 2

  Sant Joan Despí (Barcelona) decreta tres dies de dol per la dona assassinada

 3. 3

  Google comença a cobrar al Govern dels EUA per l'accés a les dades d'usuaris

 4. 4

  El TC demana a la Fiscalia que actuï contra Torrent per les propostes d'autodeterminació

 5. 5

  Barcelona obre els dos primers quioscs en desús gestionats per la cooperativa Diverscoop

La actualidad más visitada en EuropaPress logo: La actualidad más vista