Publicat 9/1/2019 13:35:23 +01:00CET

El Govern catal obre un concurs per escollir els seus nous delegats a Viena i Riga

Els delegats de la Generalitat a l'estranger amb el conseller Alfred Bosch
GENERALITAT DE CATALUNYA - Archivo

BARCELONA, 9 gen. (EUROPA PRESS) -

La Conselleria d'Acció Exterior de la Generalitat ha obert el concurs públic amb el qual vol escollir els seus nous delegats a Viena (ustria) i a Riga (Letnia).

Recollides per Europa Press, les convocatries exigeixen una llicenciatura o grau universitari i domini del catal i de l'angls en tots dos casos, als quals se suma l'alemany si es vol optar a la Delegació a Viena, que cobreix Europa central.

Per un salari brut anual de 83.648,32 euros, es valorar l'experincia en funcions de direcció i en l'mbit de les relacions i el comer internacional; formació en cincies polítiques, relacions internacionals, economia, dret o cincies socials vinculades a l'mbit d'actuació de la Delegació, i coneixements polítics, econmics i socials dels pasos de destinació.

També es tindr en compte que el candidat conegui el letó, l'estoni, el litu o el rus en el cas de Riga, l'mbit d'actuació del qual són les repúbliques bltiques, i "altres llengües estrangeres" per optar a la plaa a Viena.

Les candidatures seran avaluades per un comit format per la secretria d'Acció Exterior i de la Unió Europea de la Generalitat, Natlia Mas; del cap de Gabinet del conseller, Carles Garcias, i de tres professionals de les relacions internacionals.

Viena i Riga se sumen així a les oficines de la Generalitat a París i Washington, per les quals el Govern catal ja va dur a terme un concurs públic amb la finalitat de designar els seus delegats: Victria Alsina va guanyar la plaa de delegada als Estats Units i Daniel Camós va ser designat per a la Delegació del Govern a Frana.