Publicat 30/4/2019 16:10:51CET

El Govern catal no modificar "ni una coma" del decret per al retorn de les pagues extres

El Govern no modificar "ni una coma" del decret per a la tornada de les pagues extres
EUROPA PRESS

BARCELONA, 30 abr. (EUROPA PRESS) -

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat, Jordi Puigneró, ha assegurat que no es modificar "ni una coma" del decret llei que regula una part del retorn de les pagues extres i l'augment salarial dels funcionaris de Catalunya.

Ho ha dit aquest dimarts en una compareixena parlamentria per retre comptes de la reunió del passat octubre amb la ministra de Política Territorial i Funció Pública del Govern, Meritxell Batet.

El conseller ha criticat que, des d'aquesta trobada, l'Executiu central hagi enviat un requeriment per obrir un procediment de negociació sobre el decret llei 3/2019, que establia el retorn del 10% de la paga extra del 2013 aquest any i un augment salarial del 2,25%.

Puigneró ha defensat que el Govern és responsable i no posar "en crisi" el retorn de les pagues ni l'augment salarial acordat amb els sindicats i aprovat pel Parlament, per la qual cosa negociar amb l'Estat.

"Ens asseurem a la taula de negociació" amb el Govern per evitar que la norma acabi al Tribunal Constitucional, ha asseverat Puigneró.

El conseller ha retret a Batet que digui que vol obrir un dileg amb el Govern amb aquest procediment i ha considerat que amb aquest trmit sembla que l'Executiu central vulgui modificar algun detall de la norma.