Publicat 2/4/2019 15:38:07 +02:00CET

El Govern aprova la liquidació del contracte de la gestió de l'ATL per 53,8 milions

EUROPA PRESS

BARCELONA, 2 abr. (EUROPA PRESS) -

El Govern ha aprovat la liquidació definitiva provisional del contracte de la gestió de provement d'aigua en alta de l'ATL per un import de 53,8 milions d'euros a favor de l'empresa concessionria.

La liquidació definitiva final es far el juliol del 2019, un cop la societat aporti la documentació comptable i oficial acreditativa dels conceptes reconeguts en aquesta liquidació provisional, ha informat la Generalitat aquest dimarts en un comunicat.

El document, signat aquest dilluns per la Conselleria de Territori i Sostenibilitat, recull la segona proposta de liquidació que va fer la comissió a finals de desembre.

La resolució desestima les allegacions que va formular la societat concessionria a mitjans de gener, quan va afirmar que la proposta era clarament fraudulenta i que tenia una essncia confiscatria.

La proposta de la nova liquidació definitiva provisional ha estat formulada per la comissió creada pel Govern el juliol del 2018 amb la finalitat de donar suport a la liquidació del contracte de gestió del servei de provement d'aigua en alta de l'ATL.

el més llegit

 1. 1

  Coronavirus.- Els CAP de Badalona (Barcelona) obriran durant els festius de Setmana Santa

 2. 2

  AMP.- Coronavirus.- Mor l'expresident del Port de Barcelona Joaquim Tosas

 3. 3

  Grup Sagardi repartirà 5.000 menjars diaris a persones majors de Barcelona

 4. 4

  AMP.- Coronavirus.- Granollers (Barcelona) adapta un pavelló perquè persones sensellar passin el confinament

 5. 5

  Badalona (Barcelona) incorpora dron per detectar infraccions del confinament