Publicat 1/8/2019 17:11:53 +02:00CET

Google prova Play Pass, el nou servei de subscripció mensual per accedir a aplicacions i jocs a la Play Store

Play Store
GOOGLE - Archivo

MADRID, 1 ago. (Portaltic/EP) -

Google està provant el nou servei de pagament per a la Play Store, Play Pass, que permet a l'usuari accedir a aplicacions i jocs sense anuncis i sense haver de comprar-los individualment, pagant una quota mensual.

D'acord amb The Android Police, un portaveu de Google els ha confirmat que actualment estan provant el nou servei de la Play Store per a dispositius Android, Play Pass, que permet a l'usuari accedir a aplicacions i jocs pagant una quota mensual. La confirmació arriba a partir que el mitjà rebés una sèrie de captures d'un usuari anònim on es mostra com serà la interfície del servei.

Google assegura que l'objectiu és que l'usuari jugui sense interrupcions. "Accedeix a apps i jocs prèmium sense anuncis ni compres integrades en les aplicacions", declaren en la pàgina principal de Play Pass. El servei oferirà tant aplicacions de música com de fitnes com jocs de puzles.

Play Pass oferirà un període gratuït de deu dies per provar el servei després del qual caldrà pagar 5 dòlars al mes (uns 4,50 euros, aproximadament), encara que a Android Police avisen que aquest preu no tindria perquè ser el definitiu.

A més, en les imatges es pot veure com el servei no obliga l'usuari a tenir cap permanència, i el pot cancel·lar quan vulgui.

El març passat ja es va avançar que Google estava treballant en Google Play Pass, quan un desenvolupador de XDA Developers descodifcar el codi font de la Play Store. El servei seria semblant a l'anunci per Apple al març, Apple Arcade, que, a través d'una subscripció mensual, dona accés a l'usuari de dispositius iOS a jocs per al mòbil, alguns d'ells exclusius.