González (Pimec) critica que la Cambra de Barcelona fa "coses més polítiques" que empresarials

Publicat 13/1/2020 11:25:36CET
El president de Pimec, Josep González
EUROPA PRESS - Archivo

BARCELONA, 13 gen. (EUROPA PRESS) -

El president de Pimec, Josep González, ha criticat aquest dilluns que la Cambra de Barcelona, que lidera Joan Canadell, "està fent coses més polítiques" que no pas per als empresaris.

En una entrevista al 'Diari Ara' que ha recollit Europa Press, González ha assegurat que el president de la corporació barcelonina, Joan Canadell, té una obsessió amb Pimec des de fa molts anys: "Té una obsessió i l'ha de perdre".

Ha dit que ara ja no entren a defensar el dret a decidir a Catalunya perquè "s'ha complicat molt", encara que no veuria malament que es fes una consulta sobre què pensen els catalans.

"Però si aquesta consulta l'ha d'aprovar l'Estat entrem en una dinàmica tan complicada que jo ja no m'hi poso. Per tant, ja s'ho faran els polítics", ha afegit el president de la patronal.

González també ha rebutjat crear un salari mínim per a Catalunya: "Vam defensar la pujada del salari mínim, però sempre que sigui lineal a tot Espanya perquè Catalunya no perdi competitivitat".

Ha cridat a afrontar l'absentisme fraudulent a Espanya i ha criticat que les dades d'atur a Espanya tenen un problema estructural que atribueix a deformacions del sistema "que es van produint al llarg dels anys".

Contador