Publicat 26/03/2021 16:20CET

González-Bueno s'incorpora al Sabadell amb la finalitat d'"alinear tots els equips"

El conseller delegat de Banc Sabadell, César González-Bueno, durant la seva intervenció.
BANCO SABADELL

BARCELONA, 26 mar� (EUROPA PRESS) -

El nou conseller delegat de Banc Sabadell, César González-Bueno, ha estrenat el càrrec en la Junta General d'Accionistes que l'entitat ha celebrat aquest divendres a Alacant i ha assegurat que té l'objectiu principal d'"alinear tots els equips del banc".

Ha centrat la seva primera intervenció com a màxim dirigent de l'entitat a explicar la nova estructura organitzativa del banc --que ell lidera a partir d'ara--, els motius del canvi i els objectius que té.

González-Bueno ha assegurat que "la nova estructura organitzativa és una estructura més plana", per facilitar la promoció del talent intern, i més àgil per assegurar que es respon a les necessitats dels clients.

Ha recordat la nova estratègia a Espanya, amb la consolidació de tres negocis diferents encarats a la Banca de Particulars, Banca d'Empreses i Banca Corporativa i ha assegurat que tant els plantejaments com l'estructura organitzativa seran diferents a cadascun.

A més, ha incidit que els tres negocis tenen responsabilitat directa sobre part de les funcions i capacitats corporatives en les àrees de finances, organització i recursos, operacions i tecnologia, riscos i assessoria jurídica per donar-hi "més autonomia i agilitat".

PROTEGIR I ASSEGURAR EL FUNCIONAMENT

González-Bueno ha apuntat que aquests canvis suposen "una modificació rellevant de l'estructura" que protegeix i assegura el funcionament normal del dia a dia de l'entitat.

Ha assenyalat que es garanteix tant la tracció del negoci com la continuïtat operativa i que s'incrementa l'especialització dels riscos.

"GRAN IL·LUSIÓ" PEL REPTE

El nou conseller delegat ha mostrat "gran il·lusió" pel repte de dirigir l'entitat i ha assegurat que concentrarà els seus esforços a augmentar la creació de valor per a l'accionista.

A més, ha agraït la "confiança" del president de l'entitat, Josep Oliu, i del Consell d'Administració i el suport que ha rebut del fins ara conseller delegat, Jaume Guardiola.

Contador

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés