Gmail comença a corregir els errors gramaticals i les errates comunes

Publicat 21/8/2019 17:03:26CET
Logo de Gmail
GOOGLE - Archivo

MADRID, 21 ago. (Portaltic/EP) -

Gmail ha introduït una nova funció que assenyala als usuaris els errors gramaticals i les errates que cometin en redactar un correu electrònic, i suggereix correccions, encara que es tracta d'una característica que de moment només s'ha habilitat en la versió en anglès.

Els errors gramaticals són detectats per Gmail a través dels mecanismes d'intel·ligència artificial (IA) de Google, i són capaces d'advertir també d'errates, en corregir de manera automàtica alguns errors comuns i advertir d'aquest canvi temporalment amb una marca de subratllat, tal com ha explicat l'empresa en un comunicat.

Els errors gramaticals en els correus electrònics es marquen en blau i Gmail mostra un suggeriment de correcció basat en IA, que pot acceptar-se en fer clic sobre la paraula o l'oració ressaltades.

Google ha explicat que la funció de corrector es pot desactivar en els ajustaments dels comptes de Google, i que s'ha començat a distribuir de manera gradual des d'aquest dimarts i que a partir del 12 de setembre la distribució serà total.

La funció estarà activada per defecte per a tots els usuaris de comptes de Google i de moment els suggeriments funcionen només en anglès.