Publicat 16/3/2019 13:38:05 +01:00CET

Girauta s'erigeix com a "toledà des d'avui" i aposta per "fer fora Sánchez i els qui volen trencar el sistema"

EUROPA PRESS - Archivo

TOLEDO, 16 mar� (EUROPA PRESS) -

El candidat de Cs per la província de Toledo de cara a les properes eleccions generals del mes d'abril, Juan Carlos Girauta, ha ofert el seu primer discurs en un acte electoral des que es va mudar a la capital de Castella-la Manxa, una cita en la qual ha insistit a mostrar les seves credencials com a "toled des d'avui" i en la qual ha demanat el vot per a la seva formació amb l'objectiu de "desplaar Sánchez i els qui volen trencar el sistema", en referncia a Podem i els independentistes catalans.

És aquest acte, abrigallat per Albert Rivera, Girauta ha fet una crítica del sistema bipartidisme que es "completava" amb suports independentistes.

Així, ha recordat quan PP o PSOE havien de recolzar-se per governar amb el nacionalisme basc, "regat de morts"; o la conjuntura actual, en la qual la clau de Govern l'est tenint l'independentisme catal, els qui defensen "el supremacisme i fins al racisme que s'amaga en les ments dels qui seran, si no ho evitem, els socis de Pedro Sánchez".

El líder de la formació taronja ha insistit que "la principal raó per la qual cal desplaar del poder Sánchez és perqu la seva única forma de governar és amb podemites que volen trencar el sistema i amb independentistes que volen trencar Espanya".

"Amb aquests dos suports enverinats vol arribar al poder, i aquesta és la primera raó per la qual Sánchez ha de ser desplaat", ha apellat Girauta, qui ha assenyalat que Espanya s'ha vist deteriorada des que el socialista va agafar les regnes del Govern.

El candidat per Toledo ha reparat en altres extrems com "el repartiment del sistema de jutges entre PP i PSOE", una "intromissió que no és acceptable" i pel que Ciutadans ja ha treballat per "impedir-ho".

En la seva opinió, la regeneració "segueix sent un capítol pendent", cosa que "no han complert ni PP ni PSOE".

També ha posat l'accent en l'imminent procés de "modernització" que viur la societat, cosa que per assumir cal sustentar en una "autntica revolució educativa".