Publicat 12/4/2019 13:08:53 +02:00CET

Gestors administratius defensen la seva professionalitat davant les eleccions a la Cmera de Barcelona

BARCELONA, 12 abr. (EUROPA PRESS) -

El Collegi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya ha defensat la professionalitat i la integritat dels seus membres, davant les declaracions que han fet els candidats a presidir la Cambra de Comer de Barcelona després de relacionar la fiabilitat del sistema de votació amb les gestories.

"Des del Collegi de Gestors Administratius de Catalunya, demanem que els candidats a la presidncia de la Cambra de Comer centrin els seus esforos a donar a conixer les seves propostes electorals en comptes de posar en dubte l'activitat i la integritat dels gestors administratius", ha exposat en un comunicat aquest divendres.

L'associació ha remarcat que els gestors "duen a terme una activitat professional mpliament reconeguda i del tot aliena" al procés electoral de la Cambra de Comer, i que són professionals de confiana per a les pimes en assessorar-los en qüestions laborals i fiscals.

Ha sostingut que estan sotmesos a un codi deontolgic que vetlla perqu la seva activitat "sigui del tot transparent i íntegra", i que el collegi compta amb els mecanismes de control i correcció necessaris per assegurar-lo com el mxim rgan representatiu.

El Collegi ha subratllat que "confia plenament" en la professionalitat dels seus associats i el comportament tic de les seves actuacions davant qualsevol situació.

el més llegit

 1. 1

  Tres detinguts per la mort d'un home a Santa Coloma de Gramenet (Barcelona)

 2. 2

  Els professionals de la sanitat privada acusen el Govern de "discriminació"

 3. 3

  L'IEC incorpora Sebastià Alzamora i Vicent Partal a la Secció Filològica

 4. 4

  Mor un ciclista atropellat per un conductor begut a Tortosa (Tarragona)

 5. 5

  Lleida detecta cinc positius en una residència per a persones sense llar