Una gestora es farà càrrec de Vox a Múrcia després que la direcció regional hagi dimitit

Publicat 27/11/2019 10:26:19CET
Pascual Salvador, Vox
VOX - Archivo

MÚRCIA, 27 nov. (EUROPA PRESS) -

Una gestora es farà càrrec de Vox a Múrcia després que els membres del Comitè Executiu Provincial hagin dimitit, segons un escrit signat pel sotssecretari nacional de l'organització, Tomas Fernández, i el director territorial, J. Marcos Cruz, al qual ha tingut accés Europa Press.

En l'escrit, dirigit als afiliats i simpatitzants, tots dos responsables comuniquen que, després dels "espectaculars" resultats obtinguts per Vox a Múrcia en les passades eleccions generals del 10 de novembre, el partit "ha decidit reforçar la seva estructura a la província".

Així, esclareixen que el fins ara president del Comitè Executiu Provincial, Pascual Salvador, va presentar fa diverses setmanes la seva dimissió, però va acceptar la sol·licitud de la direcció nacional de Vox de mantenir-se durant el procés electoral. Ara, expliquen que se centrarà en la seva feina com a diputat autonòmic, des d'on "continuarà avançant amb la seva tasca de portar la veu de l'Espanya viva a les institucions".

"Passades les eleccions, el partit ha d'acceptar la seva decisió i li agraeix la seva feina, lleialtat i dedicació a la província, com s'ha confirmat en els excel·lents resultats obtinguts en els comicis del 10N", destaquen tots dos dirigents en el seu escrit.

Així mateix, aprofiten l'ocasió per agrair a tot l'equip que ha acompanyat Pascual Salvador, en concret al secretari Francisco José Carretera de la Fuente; i els vocals Mª del Alba Peña Acuña, David Ibáñez Martínez i Mª Isabel Campuzano Martínez, "per la seva excel·lent feina al capdavant de la província, la seva entrega, compromís i lleialtat als principis i valors que representa el nostre projecte polític, i que ens ha portat a ser una força decisiva i imprescindible en la realitat política de la província de Múrcia".

"Segons els Estatuts del partit que ens regeixen, aquesta dimissió fa que aquest òrgan de direcció provincial es dissolgui", afirma el partit.

En aquest sentit, asseguren que el partit comença una nova etapa amb el nomenament d'una gestora, "a proposta de la Secretaria General i posterior aprovació del CEN". Aquest procés de transició, "igual que en altres províncies, estarà encaminat a constituir un equip provincial que treballarà fins a la convocatòria d'eleccions provincials a nivell nacional, com es recull en els nostres estatuts", segons el partit.

Així, tots dos dirigents conclouen que el partit està treballant "en la selecció del millor equip, amb l'objectiu d'enfortir, unificar i integrar en el partit tots els nostres afiliats i simpatitzants, amb la finalitat d'aconseguir la millor eina al servei de la societat espanyola i murciana".

Contador